Stranger

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Stranger » Тестовый форум » Кроссовки хади


Кроссовки хади

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Решила немного обновить свою обувь к лету, и решила купить тут летние кроссовки, в которых не жарко и ноги так  сильно не потеют. Я как-то пользовалась уже этим магазином  и вполне меня все устроило. Но я заказывала зимнюю обувь для сына, и качество то же самое, что и в обычных магазинах, только здесь немного дешевле вышло, а в целой все то же самое, поэтому рекомендую этот магазин.
https://avatars.mds.yandex.net/i?id=2a0000017a12dfeefd903298e1ba796b1820-5163807-images-thumbs&n=13

0

2

интересный магазинчик и цены приятные

0

3

Купила  себе по скидке зимние кроссовки сникеры Keddo https://rozetka.com.ua/genskie-krossovk … 560=63325/   легкие , теплые и удобные , цена всего 2470 грн
https://content.rozetka.com.ua/goods/images/big/232568829.jpg

0

4

Класні кроси, а меня треба на чоловіка якісь боти купити

0

5

Привіт усім!
Я до вибору взуття ставлюся дуже прискіпливо. Шукаю тепле та зручне, а також, щоб ноги не втомлювались від довгої ходьби.
Тому я придбав собі тактичні берці у магазині тактичного одягу https://killa.com.ua/uk/katalog/odezhda/ на вс е сто відсодків задоволений придбанням. На літо теж собі такі куплю, тільки текстильні та легкі. Теперь берці - моє улюблене взуття!

0

6

Зверніть увагу на пропозицію магазина, де може бути програми лояльності або знижки від часу до часу.

0

7

Запропоную звернути увагу на джинси з високою посадкою та різними моделями. На мою думку, краще купити джинси мом https://www.wem.ua/product-category/wom … -wide-leg/ , оскільки вони найбільш універсальні і підходять для різних типів фігури. Я переглянув сайт wem.ua і побачив багато цікавих моделей. Рекомендую звернути увагу на відомі бренди, які відомі своїми якісними джинсами. Крім того, на сайті є можливість на сайті відразу фільтрувати за розмірами і кольорами, що теж є великим плюсом.

0


Вы здесь » Stranger » Тестовый форум » Кроссовки хади